SCC – Ward Sluys en Bas Schouten nemen revanche in Race 2

Sluys - Schouten

Gisteren waren ze nog de pechvogels van de dag, vandaag zijn ze de helden van de race: Ward Sluys en Bas Schouten. Het duo met de BMW M4 Silhouette domineerde deze tweede wedstrijd voor de Supercar Challenge en kon op geen enkel moment bedreigd worden. Ook niet door de winnaars van Race 1, het duo Bogaerts-van der Aa, vandaag derde, of door Roger Grouwels in zijn snelle Porsche Porsche 991 GT3 Cup. Grouwels finishte wel als tweede, maar dat was op driekwart minuut van de winnende equipe Sluys-Schouten.

In de klasse SuperSport was de zege vandaag, net als gisteren, voor de BMW Z4 Coupé van Eric van den Munckhof en Henri Zumbrink. Zij hadden een ruime voorsprong op de SEAT Leon van de Borst-de Kleijn en de BMW E46 van van de Maat-Schreurs. Rob Nieman leidde zijn Renault Clio RS 2.0 naar de overwinning in de klasse Sport, waar Chris Voet en Bart Van den Broeck met hun Peugeot RCZ Cup bolide naar een tweede plaats reden.

UITSLAG

You may also like...