Fiesta BE – Philippe Huart met Ford Peerlings bij Belgium Racing

Bij het verenigde Ford Peerlings/Belgium Racing heeft men als teammaat voor Dylan Derdaele een specialist in de merkencups binnengehaald: vorig jaar wierp Philippe Huart zich op als één van de smaakmakers in het woelige peloton en in een vroeger leven was de Leuvenaar één van de hoofdrolspelers in de Clio Cup, tekende hij drie keer voor een seizoen in de Mégane Trophy en ging nadien ook aan de slag in de MINI Challenge!

Philippe Huart: “In vergelijking met andere merkenracerij werd er in de Fiesta Cup zeer hard gereden en een duwtje was zeer vlug uitgedeeld, maar het was een fantastische ervaring en werkelijk voor herhaling vatbaar. Daarom ben ik uitermate tevreden dat ik dit tweede jaar kan betwisten onder de vlag van Ford Peerlings en het zeer ervaren Belgium Racing. Op basis van wat we weten over hun zeer professionele manier van werken, ben ik zeker dat ik mijn carrière in de merkencups in schoonheid kan beëindigen!”

Met Derdaele-Huart beschikt Ford Peerlings alleszins over voldoende troeven om hoog te scoren in het Ford Dealer Team Championship. De vier deelnemende Ford-verdelers staan daar borg voor niet minder dan zeven auto’s en zullen strijden voor de Ford-punten.