IMSA – De Mustang Sampling Cadillac DPi weer aan de leiding.

Cadillac

De Rolex 24H of Daytona gaat naar het laatste kwart van de race toe. In de Prototype klasse is het bij het opkomen van de zon de #5 Mustang Sampling Cadillac DPi van Joao Barbosa, Christian Fittipaldi en Felipe Albuquerque die de leiding in handen heeft. De bolide leidt met een ronde voorsprong op de #31 Action Express Cadillac van Erik Curran, Felipe Nasr en Mike Conway. Daarachter volgt de #32 Multimatic/Riley Mk30 Ligier LMP2 van Will Owen, Hugo De Sadeleer, Paul Di Resta en Bruno Senna. Met iets minder dan 7 uren te gaan was er de opgave van de Konica Minolta Cadillac DPi met o.a. de Nederlander Renger Van Der Zande.

In GTLM is het Ford van Chip Ganassi Racing dat de lakens blijven uitdelen, met de #67 (Ryan Briscoe, Richard Westbrook en Scott Dixon) voor de #66 (Joey Hand, Dirk Mueller en Sebastien Bourdais). Gevolgd door het Corvette Racing C7.R duo #3 (Antonio Garcia, Jan Magnussen en Mike Rockenfeller) en de #4 van (Oliver Gavin, Tommy Milner en Marcel Fässler)

In de GTD klasse ligt de strijd voor het podium dan weer iets meer open met de top 6 wagens in dezelfde ronde na meer dan 18 uren racen. Met aan de leiding rijdt de #48 Lamborghini Huracan GT3 (Andrea Caldarelli, Bryce Miller, Bryan Sellers en Madison Snow) voor de #33 Mercedes-AMG GT GT3 (Ben Keating, Jeroen Bleekemolen, Adam Christodoulou en Lucas Stolz) en de #86 Acura NSX GT3 (Katherine Legge, Alvaro Parente, Trent Hindman en AJ Allmedinger).