Kortnieuws – GT4 Int´l Cup, RACB National Team en FIA GT Nations Cup

Komend weekend wordt in Bahrein het Bapco Bahrain GT Festival afgewerkt, met o.a. de GT4-bolides die in actie komen tijdens de GT4 International Cup. Terwijl de GT4 European Series dit jaar weer hoge toppen scheerden qua deelnemersaantallen, moet de GT4 International Cup zich tevreden stellen met 21 deelnemers. Klik HIER voor de deelnemerslijst.

De laatste fase van het TCR Stuurwiel 2019 vond van zondag tot dinsdag plaats in het Audi Motorsport Competence Center in het Duitse Neuburg. Onder het waakzame oog van de RACB National Team jury, die voor de gelegenheid het gezelschap kreeg van Tom Kristensen, werd Gilles Magnus uit de vijf opgeroepen finalisten tot winnaar uitgeroepen. De jongeman zal in de TCR Benelux 2019 een Audi RS 3 LMS in de kleuren van het RACB National Team besturen.

Net als de GT4-bolides komen ook de GT3-wagens in actie in Bahrein. Zij treden aan in de FIA GT Nations Cup, een competitie waarbij 18 landen het tegen elkaar opnemen. De Belgen vaardigen via WRT het duo Charles Weerts en Mike den Tandt af. Niet onmiddellijk de meest bekende namen dus en dat is ook bij de andere landen het geval. Nederland vaardigt zelf helemaal geen team af… Deelnemerslijst