NWES – Komend weekend semi-finals in Franciacorta, mét Nicola Larini!

Franciacorta

De NASCAR Whelen Euro Series (NWES) zijn komend weekend toe aan de voorlaatste meeting van het seizoen, de Semi-Finals. Deze gaan door op de gezellige Italiaanse omloop van Franciacorta in de omgeving van Brescia. Voor de gelegenheid tekent ook Nicola Larini present. De voormalige F1-rijder, die ook in DTM en WTCC als fabrieksrijder aan de slag was, neemt er plaats aan het stuur van de #1 Alex Caffi Motorsport Ford Mustang. Onderstaand de deelnemerslijst en timing voor het event in Franciacorta.

Franciacorta

Friday, September 15

12:15 – 12:45 Elite 1 PRACTICE (30 min)
12:50 – 13:20 Elite 2 PRACTICE (30 min)
15:00 – 15:30 Elite 1 FINAL PRACTICE (30 min)
15:35 – 16:05 Elite 2 FINAL PRACTICE (30 min)

Saturday, September 16

10:00 – 10:08 Elite 1 QUALIFYING (8 min)
10:12 – 10:17 Elite 1 SUPERPOLE (5 min)
10:23 – 10:31 Elite 2 QUALIFYING (8 min)
10:35 – 10:40 Elite 2 SUPERPOLE (5 min)
13:30 – 14:10 Elite 1 RACE 1 ELITE 1 (25 LAPS – 63.00 Km)
17:30 – 18:10 Elite 2 RACE 1 ELITE 2 (25 LAPS – 63.00 Km)

Sunday, September 17

10:30 – 11:10 Elite 2 RACE 2 ELITE 2 (25 LAPS – 63.00 Km)
14:30 – 15:10 Elite 1 RACE 2 ELITE 1 (25 LAPS – 63.00 Km)

You may also like...