PCCB – Tweede seizoenshelft start komend weekend in Assen.

Het TT Circuit van Assen vormt het decor voor de vierde meeting van de Porsche Carrera Cup Belgium. Net als in eerder dit jaar in Zolder betreft het een DTM-meeting. Sportief gezien bijft de strijd spannend in de algemene tussenstand, waar Dylan Derdaele (belgium Racing) leider is, van dichtbij gevolgd door Max van Splunteren. Ook bij de B-rijders mengt Belgium Racing zich in de debatten, want daar kampen Nicolas Saelens en Roger Grouwels om de eer.

Sinds de start van het seizoen kon het keer op keer worden vastgesteld: het gaat goed met de Porsche Carrera Cup Benelux. Goed gevulde startgrids, spannende races en steeds meer prestigieuze meetings. Dit weekend begint het kampioenschap aan de tweede seizoenshelft, met voor de tweede keer dit jaar races in het voorprogramma van een DTM-meeting. Ditmaal op het TT Circuit van Assen – door MotoGP-fans tot ‘The Cathedral of Speed’ omgedoopt.

Hoewel de tribunes sowieso vol zullen lopen, zal de Porsche Carrera Cup Benelux ook van zich laten spreken tijdens een demo in de straten van Assen. Twee vertegenwoordigers van de snelste monomerkencup van de Lange Landen zijn donderdag vanaf 17u25 van de partij, om in het stadscentrum voor spektakel te zorgen. De sfeer zal er zeker in zitten!