Varia – Donkervoort verdeler Van Eyken Motors investeert in de toekomst

Van Eyken Motors, het geesteskind van Kenny Van Eyken, werd enkele jaren geleden een nieuwe speler op de markt van premium tweedehandswagens. Het in Wilsele gevestigde bedrijf biedt sinds de opstart in 2013 een waaier aan betere jonge wagens en werd vrij snel een belangrijk oord waar men terecht kan voor de diverse AMG-versies van Mercedes alsook voor de Porsche modellen. Maar ook voor andere merken kan u er terecht: U vraagt, Van Eyken Motors draait! Bovendien kunnen klanten steeds bij Kenny Van Eyken terecht met hun wagens voor service en onderhoud. En als kers op de taart is Van Eyken Motors sinds een tweetal jaar ook de officiële verdeler van het prestigieuze merk Donkervoort in België.

Tot daar de (korte) geschiedenis, maar Van Eyken Motors kijkt natuurlijk ook uit naar de toekomst. Zeg maar naar de zeer nabije toekomst, want eerstdaags wordt aangevangen met een aanzienlijk project. Niet enkel de uitbreiding van het bedrijf behoort daartoe, want Van Eyken Motors pakt het groot aan en biedt ook de mogelijkheid aan andere bedrijven om zich te vestigen (of een extra afdeling te herbergen) in een van de maar liefst dertien units die men te koop/te huur aanbiedt. Dat alles op slechts enkele meters van de huidige locatie, die overigens ook verder zal gebruikt worden. De kleinste beschikbare units hebben een oppervlakte van 140 m², de grootste kunnen over 800 M² beschikken. Elk van de gebouwen wordt opgetrokken en uitgerust volgens hoge kwalitatieve normen.

PrestigeKenny Van Eyken: “Ik mag toch wel zeggen dat ik fier ben om dit totale project te kunnen verwezenlijken. De eigen ruimte voor Van Eyken Motors in dit project heeft een oppervlakte van 1200 m² en omvat een volledig nieuwe werkplaats én showroom. Het volledige verdiep is voorzien als showroom met een panoramisch zicht over de Leuvense vaart! In de showroom zal er ook een lounge ruimte voorzien zijn om de klanten een unieke ervaring te bieden, en dit tussen al de mooie wagens! Wij verwachten binnen enkele weken ook onze nieuwe Donkervoort GTO 40 Anniversary Edition, die uiteraard een mooie plaats krijgt in de nieuwe showroom.”

De separate units blijken een schot in de roos te zijn, want de interesse is groot. Overigens zijn er nu al 8 van de 13 niet meer beschikbaar: snel zijn is dus de boodschap. “Het plan is dat het volledige project klaar is deze zomer. We plannen rond september een mooi event om dit project in te huldigen!“

Contact:
Van Eyken Motors bvba
Nieuwe Bornestraat 47
B-3012 Wilsele

info@vaneykenmotors.be
016 88 52 01

Openingsuren
Ma-vr: 09.00 tot 18.00u
Za: op afspraak