Varia – Word jij een nieuwe Racinglife medewerker ?


Racinglife.nl is sinds diverse jaren een vaste waarde op het gebied van autosportverslaggeving. Wij houden onze activiteiten beperkt tot de circuitracerij, zodat wij niet over een hele horde medewerkers hoeven te beschikken, maar dat we onze verslaggeving kunnen brengen met een relatief kleine vriendengroep.

Door het feit dat onze hoofdredacteur noodgedwongen zijn activiteiten deels dient terug te schroeven, zijn we op zoek naar versterking. En die versterking zoeken we hoofdzakelijk op redactioneel vlak. Zowel mannen als vrouwen zijn welkom om op vrijwillige basis aan Racinglife.nl mee te werken. De taken bestaan o.a. uit het opvolgen van de inkomende persberichten en die online plaatsen, eventueel vertalen van inkomende persberichten, aangeleverde foto´s van onze fotografen online plaatsen in fotopagina´s, het schrijven van eigen teksten over internationale kampioenschappen… Deze taken kunnen voor 99% van huis uit gedaan worden. Voor wie een stapje verder wil gaan en de geus van benzine en rubber wil opsnuiven hebben we plaats in ons team dat nationale kampioenschappen en meetings en BE en NL opvolgt. Het spreekt voor zichzelf dat we op zoek zijn naar mensen met een gedegen kennis van de NL-taal, woonachtig in BE of NL.

Interesse? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via mail aan racinglife.nl@gmail.com of telefonisch via +43 664 1149 885. Voor personen die uitsluitend fotografische diensten willen verstrekken is het onnodig om zich aan te melden.